2. Едукативни падобрански камп


Поштовани падобранци,
Удружење жена-летача Србије уз помоћ Министарства одбране, Команде РВиПВО и 204.вб, и у сарадњи са Падобранским клубом “Архистратиг” из Београда, организује и ове године 2. ЕДУКАТИВНИ ПАДОБРАНСКИ КАМП.
Теме и циљеви овог кампа су:
• Теоретска припрема и практично усавршавање слободног пада код висинских скокова, инструктора падобранства и младих цивилних и војних падобранки и падобранаца – кандидата, из падобранских центара Србије, који су се определили за ове дисциплине .
• подизање безбедности скакања наших падобранаца и упознавање наших инструктора са савременом методиком и правилима обуке модерних светских и европских падобранских школа, са освртом на психо-физичко и емотивно стање у редовним и ванредним ситуацијама.
Предавачи на кампу су наши врхунски падобрански инструктори који живе и раде у иностранству!
Камп ће се одржати из два дела:
1. део Кампа: 05-06. мај 2018.г. (субота и недеља), на Спортском аеродрому Лисичји Јарак код Београда: долазак свих учесника и теоретска припрема са инструкторима падобранства, помоћницима инструктора и спортским падобранцима са дозволама (крит.А,Б и Ц), по програму рада и сатници која ће бити достављена пријављеним учесницима. .
2. део Кампа: 07.-11.мај 2018. г. (понедељак-петак), на војном аеродрому у Батајници: наставак практичног дела Кампа са свим учесницима, где ће се поред рада са инструкторима на земљи, изводити и скокови из војног хеликоптера МИ-17.

ЗАИНТЕРЕСОВНИ ЗА УЧЕШЋЕ НА КАМПУ, МОГУ ДА ПОШАЉУ СВОЈУ е-мејл АДРЕСУ И КОНТАКТ У НАШ „ИНБОКС“ ИЛИ НА МЕЈЛ udruzenjezenaletaca@gmail.com, KAKO БИ ДОБИЛИ ЗВАНИЧНИ ПОЗИВ СА ПОТРЕБНИМ ИНФОРМАЦИЈАМА И ПРИЈАВУ!

You may also like

LEAVE A COMMENT